Wodanseck eindigt moeizaam seizoen met nederlaag

van de Hoog en Laag website

WOLFHEZE Wodanseck heeft de laatste competitiewedstrijd van het moeizame seizoen verloren. In Wolfheze verloor de hekkensluiter met 2-4 van subtopper Dodewaard.

GRIMMIG Halverwege stond Wodanseck al op een 0-3 achterstand. Met het inbrengen van Jarno Toebes en de niet-fitte Thom van Dijk bracht trainer Mart Gerrist in de tweede helft meer schwung in zijn elftal. Na een snelle 0-4 werd het uiteindelijk in een wat grimmige tweede helft 2-4 door twee doelpunten van Laurent Cornielje. De eerste goal na fraai voorbereidend werk van Maurice Cornielje, het tweede doelpunt uit een strafschop.

MOEIZAAM SEIZOEN Met de nederlaag tegen Dodewaard komt een einde aan een zeer moeizaam seizoen voor Wodanseck. Onder aanvoering van de nieuwe en ervaren trainer Mart Gerrist begon de dorpsclub vol enthousiasme maar met een te kleine selectie aan de competitie. Met een nipte 0-2 thuisnederlaag tegen De Veluwse Boys begon de competitie achteraf niets eens zo slecht en ook de duels tegen Dodewaard en Valburg werden maar net verloren. Pas op 17 november werden de eerste punten veroverd na een eclatante 1-5 zege op EMM. De toch al krappe selectie werd echter door blessures geteisterd waardoor de fanatieke trainer Gerrist niet met de gewenste intensiteit kon trainen en wedstrijddagen steeds meer in het teken van een zoektocht naar spelers kwamen te staan. Met hulp van het veteranenteam en afgezwaaide spelers wist Wodanseck lang grote problemen te voorkomen. Omdat Ede/Victoria het voorbeeld van WVV Wageningen niet wilde volgen om een wedstrijd te verplaatsen naar een doordeweekse avond bereikte het seizoen in maart een dieptepunt. De wedstrijd in Ede werd afgebeld vanwege een spelerstekort met drie strafpunten als gevolg. Uiteindelijk bleef het bij dit dieptepunt en kon Wodanseck het seizoen “gewoon” afmaken met in april nog twee resultaten: een remise tegen Harskamp en een knappe zege met tien man tegen Ede/Victoria.

NIEUWE TRAINER Met het aantrekken van Pascal Gertsen als nieuwe trainer heeft de club uit Wolfheze in ieder geval ambities getoond, de komende maand zal alles en iedereen die Wodanseck een warm hart toedraagt ingezet worden om volgend seizoen met voldoende spelers echt een nieuwe frisse start te maken.