Wodanseck kan titelfavoriet Stroe helft bijbenen

van Hoog en Laag website

WOLFHEZE Hekkensluiter Wodanseck heeft de thuiswedstrijd tegen titelfavoriet Stroe met 2-6 verloren. Halverwege stond de ploeg van trainer Mart Gerrist nog knap op gelijke hoogte, maar uiteindelijk gaf het aanwezige kwaliteitsverschil en de betere conditie van de ploeg uit de Veluwe de doorslag.

GARETH BALE Twee weken nadat Wodanseck met tien man een heroïsche overwinning op Ede/Victoria had geboekt, kwam het makkelijk scorende Stroe op bezoek op Sportpark Duitsekamp. Trainer Mart Gerrist had nu wel de beschikking over dertien spelers en de luxe van twee wissels. Wodanseck kende een vliegende start, binnen twee minuten kwam de thuisclub op voorsprong toen Sjonnie van den Ham attent was en de rebound van een door Kevin Flisijn gemiste kans tot openingstreffer promoveerde. Na een kwartier spelen kwam Stroe langszij, maar vooral dankzij een uitblinkende doelman Rens Vogel en het sterke centrale duo Tim Janssen en Dennis Verleg hield Wodanseck stand. Thom van Dijk, de “Gareth Bale van Wodanseck”, was met een kopbal zelfs dichtbij een nieuwe voorsprong. In de tweede helft werd Stroe steeds sterker en waren tegentreffers voor de club uit Wolfheze onvermijdelijk, al was de cruciale 1-2 na 55 minuten spelen niet zonder geluk. Nadat Stroe op 1-4 was gekomen, scoorde de snelle Flisijn tien minuten voor tijd knap een tweede keer voor de thuisclub. In het restant liep Stroe uit naar de 2-6 eindstand.

NIET ONTEVREDEN Trainer Mart Gerrist was ondanks de nederlaag niet ontevreden: ,,Stroe is op alle fronten sterker dan wij, maar dankzij een uitstekende teamprestatie en hard werken hebben we een uur lang goed partij kunnen geven. Doelman Rens Vogel verdient een compliment, mede dankzij hem verliezen we niet met dubbele cijfers van een voor de vierde klasse echt hele sterke tegenstander”.