Wodanseck verliest kansloos van Fortissimo

van de Hoog en Laag website

WOLFHEZE Wodanseck heeft de laatste uitwedstrijd van het seizoen kansloos verloren van Fortissimo. In Ede werd het 6-0 voor de thuisploeg die zich door de overwinning plaatst voor de nacompetitie. Hekkensluiter Wodanseck sluit het moeizame seizoen zaterdag af met een thuiswedstrijd tegen subtopper Dodewaard.

Op Sportpark Hoekelumse Eng in Ede had trainer Mart Gerrist de beschikking over twaalf spelers. Bas Montfrooy en Jarno Toebes maakten na blessureleed hun rentree in de basis. Het eerste half uur van de wedstrijd speelde zich in een laag tempo af waarbij Nick Monteny de enige kans van de wedstrijd voor Wodanseck kreeg, maar zijn kopbal trof geen doel. Uit een strafschop kwam Fortissimo na vijfendertig minuten op voorsprong, waarna het vlak voor rust 2-0 werd.

In de tweede helft met invaller Sjonnie van den Ham in de ploeg voor de geblesseerde Toebes was het eenrichtingsverkeer en liep Fortissimo binnen twintig minuten uit naar een 6-0 voorsprong. Bij een 4-0 tussenstand werd de wedstrijd tijdelijk gestaakt omdat de scheidsrechter last had van een toeschouwer. Nadat deze het sportcomplex had verlaten, werd de wedstrijd hervat. Trainer Gerrist was duidelijk: ,,Wij waren vandaag volkomen kansloos. Fortissimo is een leuke ploeg met een goede spelopvatting en zonder zwakke plekken. Wij konden daar vandaag niets tegenover zetten, waren de bal veel te snel kwijt en hebben nauwelijks mogelijkheden gecreëerd”.